Скандал: Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм, той изригна! (виж тук)

Скандал: Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм, той изригна! (виж тук)
Гласувайте за статията

Прея и Здравко от Ритон в обтегнати отношения!

Скандал от преди осем години е на път да се разрази отново. За него напомни певицата Прея, която не е забравила думите на Здравко от Ритон в шоуто „Музикална академия“, които тогава искрено е разстроиха.

Прея

Прея и Здравко от Ритон се хванаха за гушите

Прея, която в момента е вокалистка в „Шоуто на Цитиридис“ разбуни духовете в мрежата с видео от скандала. Това се случи часове преди Катя, Здравко и Филип Киркоров да гостуват предаването.

„Едва ли в живота може да се срещнем отново с това момиче, ние сме на различни магистрали. Може да се срещнем евентуално, ако я назнача на работа да чисти в градината“, са част от думите на Здравко към Прея.

Както преди години така и сега певецът коментира че думите му не са разбрани правилно. Той допълва, че ще заведе дело срещу младата изпълнителка в случай, че тя продължи с обвиненията.

„Не ме интересува, това са глупости. Дал съм съвет навремето на една млада певица да влезе във форма за публиката. Ако това е расизъм, значи имаме различни виждания относно интелектуалните асоциации, които би трябвало да пораждат изказванията на хората“, казва Здравко.

Още през 2013 година пред вестник „България Днес“ Здравко сподели, че не е искал да обиди певицата, а да й даде полезен съвет.

„Прея е атрактивна и темпераментна тип Бионсе. Красавица е, но трябва да свали някое килце. Но това не е обида, а полезна добронамерена към нея препоръка Аз съм работодател – плащам заплати на 12 музиканти.

Казах й това от позицията на работодател на музиканти. Ако продължава така мога да я назнача само в градината ми на работа“ обясни тогава ритонецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал: Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм, той изригна! (виж тук)”

  1. Не сме тъпи да й се вържем

    мар. 25. 2021

    Защото най-лесното за Прея е да оправдава критиките към нея с цвета на кожата й. Да работиш градинар не значи да си непременно черен Защо е решила, че такова евентуално назначение означава расизъм?

Добавете коментар