Клюки относно поредния брак за Никълъс Кейдж

0

Никълъс Кейдж е сключил брак със своята 26-годишна приятелка, японката Рико Шибата, в Лас Вегас. Изданието USA Today е получило официално потвърждение на новината от официалния представител на звездата Шанън Бар. Дори вече знаем, че г-ца Шибата е приела фамилията на съпруга си и вече е г-жа Рико Кейдж.

Актьорът призна, че се е сгодил с приятелката си през август 2020 г. като още тогава разказа за нетрадиционния начин, по който й е предложил брак и който се е наложил заради пандемията.

Кейдж използвал онлайн пазаруването, за да поръча и изпрати на любимата си уникален годежен пръстен от черно злато с черен диамант, тъй като знаел, че черният цвят й е любим.

Самата сватба – този път реална, а не виртуална – се състояла месеци по-късно в Лас Вегас. Имало традиционен, но и шинтоистки ритуал, за да бъде уважена и културата на булката. Рико била облечена в ръчноправено традиционно булчинско кимоно, а Кейдж – в смокинг, дело на Том Форд.

Припомняме, че актьорът има зад гърба си бракове с актрисата Патриша Аркет, с дъщерята на Елвис Пресли Лиса Мари Пресли, с актрисата Алис Ким (с която имат 15-годишен син) и с гримьорката Ерика Коике. Бракът му с последната продължава точно 4 дни. Кейдж има и 30-годишен син от връзката си с актрисата Кристина Фултън.

Ако се поразровите из интернет, ще откриете немалко снимки на Нико и Рико, ако си позволим така да наречем брачната вече двойка Никълъс и Рико Кейдж. Ще откриете и още нещо – че в 95% от случаите новата мисис Кейдж носи една и съща малка кафява кожена чанта. Можем да имаме своите предположения, разбира се. Очевидно суетата не е присъща на Рико, или пък няма друга чанта – версия 2, макар че едва ли.  А може би, чантата й носи късмет.

 

Източник сп. Ева 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.