Да, имение в Бевърли Хилс, в което Дженифър Анистън и Брад Пит заживяха заедно след сватбата си, се върна на пазара. То се продава за 49 милиона долара.

Брад и Дженифър сключиха брак през 2000 г. и живяха в имението до 2006 г., когато се разведоха и го продадоха. Имението е зашеметяващо само по себе си. Имотът е построен през 1934 г. Голям е 12 000 кв.м. и разполага с 5 спални и 12 бани.

През 2001 г.. звездната двойка го закупи срещу 13,5 милиона долара, а сега цената му е скочила повече от три пъти над първоначалната.

Официалната трапезария може да побере 20 гости, а купнята разполага с мраморен отопляем под.Имението има зала за упражнения, както и бар, който може да се ползва и за гурме кухня.

На територията на имота има също и тенис корт, както и къща за гости. И тъй като имението е принадлежало на знаменитости, които имат нужда от лично пространство, то може да се похвали с възможността за влизане и излизане от различни входове от два вида улици.Любовното гнездо на двойката от далечното минало Брад и Дженифър се продава Любовното гнездо на двойката от далечното минало Брад и Дженифър се продава - Снимка 2

А сега всичко това очаква своя нов собственик срещу само, както се каза, сумата от около 49 мил. долара! Честито на печелившите, все пак имение с история, минало и много слава около себе си, няма как е да е евтино, нали.

Цитирано сп. Ева