Кейт Мидълтън изненадва феновете си с книга

Кейт Мидълтън изненадва феновете си с книга
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън, невероятната херцогиня подготвя първата си книга, тя е посветена на фотографията и чрез това изкуство Кейт преставя нашето време по времето на Пандемия.

В разгара на пандемията на Кейт й хрумна невероятната идея да организира жителите на Великобритания да участват във фотографския й конкурс, който целеше да изобрази кризисната ситуация в страната. Проектът се казваше „Hold Still“, а стоте най-добри фотографии станаха част от изложба, организирана от Кейт. Херцогинята лично подбра 100 творби от 31 хиляди фотографии, участвали в конкурса.

Това от една страна е начин да се внесе доза позитивизъм в тези трудни, смутни за всички нас времена, а освен това снимането е огромна страст за Катрин от много години време.

Сега тя реши да издаде фотографска книга с най-добрите снимки. Книгата ще се казва „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020“ и ще се издава с помощта на Националната портретна галерия в Лондон, която е под патронажа на принц Уилям.

Във фотографската книга ще бъде представен и нов портрет на Кейт, направен от кралския фотограф Мат Портеус. На страниците й ще има и увод, написан от самата херцогинята.

Парите от продадените издания ще бъдат дарени за благотворителни дейности: организацията за психично здраве Mind, популяризирането на образователни и обществени програми в Националната портретна галерия и др.

Цитирано по изданието Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар