Расисткият скандал с Михаела Маринова в „Капките“ с нов обрат!

Расисткият скандал с Михаела Маринова в „Капките“ с нов обрат!
Гласувайте за статията

Михаела Маринова и шоуто „Като две капки вода“ се забъркаха в световен расистки скандал, който възмути няколко държави. Повод за недоволството на световни медии и музиканти идва от превъплъщението на Михаела в африканската звезда Номсебо Зикоде.

Видеоклип от участието на Михаела бе забелязан в чужбина и много бързо стана вирусен и бе споделен от хиляди потребители по целия свят. Михаела и „Капките“ мълчат по случая, тъй като за тях този скандал е изкуствено създаден. Да, ама предприеха действие, с което рязко признават вината си и се опитаха тихомълком да измият срама.

От продукцията са изтрили клипа с имитацията на Михаела, който вече обиколи целия свят и стана повод за възмущение от много популярни звезди. От предаването вместо да излязат с ясна позиция и оправдание, те се опитаха да заметат ситуацията и по този начин да я заплетат още повече.

Мнението на зрителите е, че Михаела се е справила перфектно в образа на африканската звезда и недоумяват защо шоуто е изтрило клипа. Вероятно заради заканите, че адвокатите на певицата ще се задействат и ще съдят шоуто за уронване на престижа. Факт е, че явно има нагазени права и затова видеото е премахнато от официалния канал на предаването, където се качват всички изпълнения на участниците. Все още може да се намери в други неофициални канали.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Расисткият скандал с Михаела Маринова в „Капките“ с нов обрат!”

  1. Тази

    апр. 01. 2021

    Разбира се, скандалите са изкуствено създадени, защото ние българите сме арийците- най-древната европейска цивилизация. Узнавайки това, някои западняци направо се пукат от яд, а на други им се привижда расизъм под път и над път. Помните изкуствено раздуханият от британците скандал за расизма във футбола ни, при все че собствения им английски футболен расизъм е в пъти по-голям от нашия.

Добавете коментар