Тайнствени каки въртят фирмите и милионите на Дългия!

Тайнствени каки въртят фирмите и милионите на Дългия!
Гласувайте за статията

Дългия е поверил фирми и милиони на мистериозни каки

Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е създал империя от фирми за милиони, а две жени дирижират бизнеса му, пише „Ретро“.

Слави Трифонов

Мистериозни каки въртят парите на Дългия

Според справка в Търговския регистър той има участие в цели 11 дружества, като едно от тях скоро е било заличено. Става дума за фирмата за недвижими имоти „Ермитаж Есте“, чийто капитал е в размер на внушителните 3 519 081 лв.,

а на името на фирмата се води и палатът на Дългия в Бояна, оценена 1 милион 623 хиляди лв. В останалите бизнеси на Дългия също са инвестирани милиони.

Основната му компания „Седем-осми“ също е със значителен капитал от 9 047 000 лв. Именно нея той е поверил на Евгени Димитров Маестрото и мистериозната дама Ася Тодорова, които са в борда на директорите.

Въпросната Ася е и част от Съвета на шефовете в друга фирма на Трифонов „Алт Плеър“, която се занимава с продуцентска дейност и държи правата на всички чалга песни на Слави и бенда му. Капиталът отново е колосален – 2 620 030 лева.

Тодорова е участвала и в друг бизнес на Дългия – предприемаческата фирма „Килт“, чийто капитал е 43 600 000 лв. Отделно от това брюнетката е съдружник в още две фирми и управител в още една.

Другата дама получила достъп до милионите на чалгария е Диана Младенова. Тя е директорка във фирмата му „Призма Интерактив“,

която се занимава с изграждане и поддържане на комуникационни системи у нас и в чужбина, а в нея са инвестирани 2 635 000 лева.

И Ася и Диана са строго пазени от Трифонов, който от години ги държи в сянка. Двете жени гонещи 50-те участваха в сделката за покупката на ниско рейтинговата му кабеларка в края на 2019 година.

Докато все още водеше шоуто си в bTV Ася и Диана бяха изпълнителни продуценти на продукцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар