Скъсват от бъзици Захари Бахаров

Скъсват от бъзици Захари Бахаров
Гласувайте за статията

Кръчма взе лика на Захари Бахаров и го накара да разнася кюфтeтa и пържени картофи. Самият актьор си пусна фотоса във Фейсбук, като го допълни с много усмивки. Той обаче не уточнява къде се е появила въпросната инициатива за бира-скара. Но явно тя е станала още преди настоящата карантина.

Бахаров е с фрак и папийонка. Подобни фотоси навремето бяха изрязани на картони в цял размер. И бяха разпратени из страната, за да рекламират лотарията, на която актьорът бе водещ. След закриването на предаването и края на лотарията картонените фигyри на Бахаров станаха ненужни. Дори имаше серия ат снимки из социалните мрежи как Бахаров наднича от различни места, понякога и от кофата за боклук.

Тази на кръчмата обаче е кандидат за най-креативно попадение. Хем Бахаров с папийонката рекламира типично кръчмарски специалитети като кюфтета, хем добавя и щрих от новото време, като хотдог и бургери, а има още принцеси, готвено и кафе. Личи си, че е имало инцидент с главата на картонената фигура и тя е лепена допълнително.

А фенове и приятели на Бахаров си направиха закачки в социалните мрежи с неговата публикация и пуснаха актьора с кадър като мафиот в култовия сериал „Под прикритие“, но с различни реплики: „Щe ги смажа!“, „Добър ден, какво ще обичате“ и др. Има и такива: „Изяж Захари, спаси кюфте“, майка пита дете: „Има круши, праскови… Какво ти се яде?“. То отговаря: „Кюфте“. Някои пък добавят, че са видели подобни изобретения и на други места, например на Женския пазар преди време картонена фигура на Бахаров продавала фъстъци и други ядки.

Междувременно феновете на актьора очакват да видят новото му международно участие, пише „Телеграф“. То е в продължението ма сръбския филм „Южни ветар“ – „Ускорение“. Там освен Бахаров има и още БГ актьори – Мариан Вълев, Асен Блатечки, Николай Николаев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар