Братът на Рачков е многодетен татко! (виж с колко племенници се оказа комикът)

Братът на Рачков е многодетен татко! (виж с колко племенници се оказа комикът)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков има четири племенника !

Братът на Димитър Рачков е многодетен татко, стана ясно при разглеждането в съда на мярката му за неотклонение. Припомняме, че на 21 март Петър блъсна полицейска кола при преследване край Средец, като шофира без книжка. И изхвърли 8 топчета, наподобяващи синтетичен наркотик, твърди полицията.

Рачков

Братът на Димитър Рачков с цели четири наследника

Освен това отказа тест за наркотици. Адвокатът му поиска Рачков да напусне ареста с аргумента, че трябва да се грижи за четирите си деца и няма опасност да се укрие, тъй като самоличността му е установена. Освен това е човек с висше образование, има постоянни работа и адрес.

Районният съд в Средец обаче прати Рачков зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража“. Братът на комика има един брак зад гърба от 2006 година, а жена му Димитрина била страшна красавица, твърдят бургазлии.

Тя обаче бързо поискала развод заради залитането му към хазарта, така че няма как четирите деца да са само от нея. Явно освен по гонки с полицията, Петър си пада и по тънката част, щом е успял да направи цели четири деца.

Брат му никога не е споменавал многобройните си племенници. За разлика от него, телевизионерът има само един син от сценаристката Христина, който носи неговото име, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар