Галя на Азис попиля Фънки!(Виж как го нареди)

Галя на Азис попиля Фънки!(Виж как го нареди)
5 (100%) 1 vote

Галя на Азис скочи на Фънки

„Фънки е един кисел, вечно сърдит, неудовлетворен от нищо в живота си, забравен от хората ретро музикант!“. Това са само малка част от епитетите,

които Галка на Азис хвърли срещу журито на „Като две капки вода“, узна HotArena.

Азис

Галка на Азис скочи на Фънки

Майката на дъщерята на ромския славей се почувства лично засегната от поведението на Фънки по време на миналия лайф.

Тя припомни, че не само румънци са имитирали Азис в своите шоута.

По думите й това е правено и в руското, гръцкото и албанското предаване „Като две капки вода“. Галя отчита като странен факта,

че там всички от журито не само са останали по местата си до края на изпълнението, но и участниците са получавали добри оценки за имитацията си на краля на поп фолка.

„Толкова злоба и лошотия как се събраха в един човек, още не мога да си обясня! Всъщност на Фънки никога нищо не му харесва. Той става сутрин от леглото, за да мрази.

Той е роден да мрази и ругае, такава му е природата“, ядосва се Галя. Макар отдавна да избягва светлините на прожекторите, Галя се осмели да защити бащата на дъщеря си.

С това слага край на спекулациите дали с Васко са разделени и не се понасят. Напротив, тя и рая продължават да са най-голямата опора в живота на певеца, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галя на Азис попиля Фънки!(Виж как го нареди)”

  1. Мани мани

    апр. 06. 2021

    Има ли нужда изобщо да я коментираме тая. Това тяхното с Азис нито е семейство, нито нищо, хора без морални основи. Пак добре, че той напоследък малко поизостави токчетата и бученето на микрофона изотзад, но не и в клипа, който предизвика заслужено гнева на Фънки. Представяте ли си какъв срам за България е това, че в споменатите държави сме известни с тоя.

Добавете коментар