Деси Слава се ремонтира: Шашна с нова визия!(Снимки)

Деси Слава се ремонтира: Шашна с нова визия!(Снимки)
Гласувайте за статията

Деси Слава шокира феновете си с напълно нова визия

Гласовитата певица Деси Слава започва да губи почва под краката си и силно притеснена от силната конкуренция реши да предприеме драстични мерки.

Вместо да помисли за нови хитове, фолк звездата реши да се ремонтира изцяло.

Тези дни се появиха снимки на чалга дивата, на които ясно си личи, че е играл скалпът върху лицето й. Новите интервенции е направила по време на локдауна, а сега направи нещо още по-шокиращо и стана съвсем друг човек.

Десислава

Десислава е неузнаваема

Изпълнителката на „Две сърца“ смени цвета на косата си с нов, по-тъмен нюанс. „Как ме намирате с този цвят“, попита Деси в социалната мрежа Инстаграм, а феновете я попариха жестоко.

Едни откровено заявиха, че не й отива, докато други се подиграват и я питат кой точно цвят има предвид, тъй като те виждат поне четири и я сравниха с паун.

Деси Слава

Деси Слава смени цвета на косата си

Феновете на фолка недоумяват каква е тази мода сред поп фолк изпълнителките да се преобразяват. Преслава загуби чара си с умаляването на носа си, същото се случи и с колежката й Камелия,

Галена пък претърпя пълна метаморфоза и дори майка й не може да я познае, а сега и Деси Слава е тръгнала по техния път и иска да заличи предишния си фейс, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар