Потрес: Гала превърна „На кафе“ в порно предаване! (виж тук)

Потрес: Гала превърна „На кафе“ в порно предаване! (виж тук)
Гласувайте за статията

„На кафе“ на Гала замяза на порно предаване!

Теми за секс на килограм изместиха всякакви други в предаването на Гала и накараха очилата на моралистката Кристина Патрашкова сериозно да се запотят.

Гала

Гала обърна предаването на порно канал

„На кафе“ може спокойно вече да се превърне в нощен блок с възрастово ограничение, след като сценарият му в последното издание нагорещи малкия екран в ранните часове на деня. Скоро май не им е гостувала и Наталия Кобилкина, коментираха възмутени зрители.

Гала разприказва екипа си за от голи момичета в Дубай до еротичната платформа OnlyFans, където българка разказва как феновете й искат да я видят като секси медицинска сестра, а някои дори я подканват да сбъдне мерака им като ги „набоде“ с игла.

В днешното издание на „На кафе“ панелистката Никол Станкулова разказа за „горещите“ си впечатления от Дубай.

„Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това ако се случи в България ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население… Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност в Дубай съм виждала най-много проститутки.

Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полу голи. Това го правят основно рускини“, обясни надълго и широко синоптичката на Нова телевизия.

Юлиян Константинов пък оправда голите жени там, където било топло и е нормално да се събличат. Другият панелист Георги Блажев също навлезе в дербите на друга палава тема.

„Хората са готови на абсолютно всичко за пари. В Щата Минесота, една майка трябва да се грижи за своето семейство и стига до ето такива крайности… С мъжът й задлъжняват с 21 000 лири, а той и предлага да се включи в еротичната платформа OnlyFans.

Тя не се дърпа и в началото изкарва по 1500 долара на месец, а в момента от там и от още други такива платформи прави по 50 000 долара месечно“, диви се писателят, който не скри, че се замисля дали и той да не си направи профил там.

Близо половин час, панелистите на Гала обсъждаха новата мода, а самата водеща не скри, че тази тема често е акцент в предаването. „Ама колко пъти говорим за OnlyFans, това наистина става актуална платформа в цял свят. Има много българи, които също са в нея!“, обясни тя.

Патрашкова предупреди: „Да не излезе, че правим реклама, това не би било много добре!“, а актьорът Дарин Ангелов я контрира: „И в България знаем отлично, че секса продава добре!“ „На кафе“ продължи със специален репортаж с българи, които се подвизават във въпросния сайт, който е във виртуалния свят от преди пет години и има над 30 милиона потребители. Затова го наричат еротичният Тик Ток или Инстаграм.

„След локдауна, потребителите се увеличават все повече, а публикациите там са предимно разголени снимки, по бельо, бански и клипове. Повечето казват, че всички го правят за разлика от това, че на мен ми дават пари“, обяснява репортерката на Гала Божила.

Тя изтъкна, че и популярни българи са там, но се крият като забраняват достъпа на българската аудитория. Печелело се от абонаменти от 5 до 20 долара на месец от потребител, който ти гледа публикациите. Затова колкото повече последователи имаш, то толкова повече и печелиш от абонаментите за страницата ти.

„Много от тях са окей с това, че тези снимки и видеа се ползват с цел самозадоволяване“, обобщи участник от репортажа, който трупал популярност заради актовите си снимки и мускулестото си тяло.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари по “Потрес: Гала превърна „На кафе“ в порно предаване! (виж тук)”

  1. Мчи

    апр. 06. 2021

    Моника Валериева и Андреа са компетентни относно компаньонството в Дубай и разголване по сайтове.

Добавете коментар