Щерката на Фатик се върна обратно в Ню Йорк! (щастлива е там)

Щерката на Фатик се върна обратно в Ню Йорк! (щастлива е там)
Гласувайте за статията

Щерката на Фатик се прибра обратно в Ню Йорк!

Голямата дъщеря на застреляния бизнесмен Филип Найденов – Фатик опраши за Америка. Александра Тюркмен хвана самолета при първата отворила й се възможност. От няколко дни тя отново е в Ню Йорк, където живее в последните години.

Фатик

Щерката на Фатик се прибра в Ню Йорк

Александра неведнъж е споделяла, че приема града за свой дом. На безбройните въпроси кога ще бъде отново там, отговаряше, че това ще се случи при първия удобен момент.

Александра бе посрещната с бурна радост от приятелите си в Голямата ябълка. Те й организираха малко парти за добре дошла. Наследничката на Фатик се събра и с любимото си куче, което бе оставила при познат на име Адам. Мъжът бе спряган за нейно гадже преди време.

За по-малко от седмица в Америка дъщерята на Найденов не се спря и за миг. Тя постоянно се среща с познатите, за които се е затъжила. Не спира да обикаля и любимите си места в Ню Йорк.

Александра се завърна в България през лятото, когато мерките срещу пандемията от коронавируса бяха по-леки. След това дойде втората вълна и тя не можа хване самолета за Щатите в продължение на няколко месеца, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар