Цитиридис изригна срещу клюка: Ако бях биткойн милионер, щях ли да работя?! (виж тук)

Цитиридис изригна срещу клюка: Ако бях биткойн милионер, щях ли да работя?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис изригна в мрежата!

През последните няколко дни лицето на Николаос Цитиридис е използвано за реклама на измамни схеми за инвестиции с криптовалута. Целта на подобен тип реклами е източване на лични данни.

Цитиридис

Водещият Цитиридис е бесен от измамите

„Нещата излизат извън контрол, да ви кажа – не съм биткойн милионер, не съм рекламно лице на тази схема за измами, не инвестирам във валута и не разбирам от крипто и не, не ви казвам да инвестирате в това, каквото и да е“ пише Цитиридис в профилите си в социалните мрежи след поредното съобщение с молба за съвет което получава.

Водещият предупреждава хората да не се доверяват на подобни схеми, за да не се окажат с празни банкови сметки.

„Пиша вследствие на това, че ми писаха стотици хора, но не да ме предупредят за тоя малоумен спам, а за да ми искат още финансови съвети. Ако бях биткойн милионер щях ли да бачкам по 14 часа на ден, 6 дни в седмицата, БЕ?

На профила ми пише, че да се информираш от интернет е като да пиеш вода от пожарен кран“, кара се Цитиридис във виртуалното пространство, пише вестник „България Днес“.

Водещият не пропусна шеговито да постави темата в предаването си за измамите, свързани с имената на известни български личности.

„Ако случайно сте попаднали на статия във фейсбук, в която пише, че аз, Юли Вергов, Васил Божков и много други, сме станали милионери от криптовалута, моля ви, разберете, че това е измама.

Аз не съм милионер, Юли Вергов не е милионер, едни 20 лева не му стигат, но все пак не е, Васил Божков не е…, от биткойни не е, от биткойни не е“, допълни Цитиридис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар