Ужас и безумие: Певачките в чалгата масово си режат носовете! (виж тук)

Ужас и безумие: Певачките в чалгата масово си режат носовете! (виж тук)
Гласувайте за статията

Певачките в чалгата хукнаха да си режат носовете!

Опасна зараза плъзна в чалгата. Не, не става въпрос за коронавируса, а за манията фолкпевици да си режат носовете. Само няколко дни след като Камелия публично призна с появата си в тв студиото, че си е коригирала обонятелния орган, и Анелия се появи с нова визия.

чалгата

Силиконите в чалгата масово си режат и носовете

Певицата вероятно умишлено се е снимала в профил, за да може ясно да се видят очертанията на скъсеното й носле, коментират фенове.

С новата си визия Анелия шокиращо много прилича на колежката си Преслава, почти еднакво изглежда и Галена. Затова и не е случайно, че Преслава е първата, която реагира на фотоса, като изпрати влюбено човече.

Не толкова благосклонни и положителни са феновете, които масово са потресени от превръщането на фолкпевиците в клонинги.

„Абе, кво се побъркахте с тая ринопластика, бе?“, „Майко, и тая с нос“, „Носовете от АлиЕкспрес ли си ги поръчвате всички?“ и „Леко „вирнат“ ми се струва, пипан е“, са само част от цветистите коментари на почитателите.

Началото на скъсяванията постави Галена, но тогава почти никой не й обърна внимание. През 2019 година Преслава също се реши на важната стъпка след като дълго време имала комплекси заради дългия си нос.

Въпреки че двете са врагини, случайно или не, се превърнаха в копия една на друга и настана объркване, пише вестник „Телеграф“.

През март миналата година положението става още по-заплетено, след като най-известната млада фолкпевица Лидия си скъси носа и стана поредната еднаква.

Феновете отбелязаха, че при нея и Преслава настъпи още една промяна след интервенцията им се промениха гласовете. Преслава отново беше първата, която поздрави Лидия за решението лицето й да се промени.

Тази година Камелия продължи традицията, като според мнозина преди операцията изглеждала далеч по-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас и безумие: Певачките в чалгата масово си режат носовете! (виж тук)”

  1. О има още

    апр. 08. 2021

    Забравили сте кака Есил Дюран, която неотдавна също заформи нос а ла Майкъл Джексън. И преди това Емилия на няколко пъти. А, също и кака Бони, която от красива циганка се превърна в повяхнало недоразумение в лицето. Май и Деси Слава. А ми се струва, че преди време и оная психоложка Ани еди коя си също е кълцала носа си. Накрая най-красива ще се окаже Рени, ако си запази оригиналния чар. И Нелина. И Райна и Лияна, ако останат естествени. А и Глория, ако не тръгне да си кълца хубавото лице.

Добавете коментар