Каката на Слави Трифонов с мутренски джип и яке за 2 бона! (виж тук)

Каката на Слави Трифонов с мутренски джип и яке за 2 бона! (виж тук)
Гласувайте за статията

Каката на Слави Трифонов живот си живее покрай брат си!

Като баровка живее сестрата на Слави Трифонов, видяха фотографите на „Ретро“. Петя, която е спрягана за сив кардинал в партията на Дългия в родния Плевен, фучи из булевардите на града с мутренски джип, по подобие на своя брат.

Слави Трифонов

Каката на Слави Трифонов живее като баровка

Мощното возило на каката на Дългия е Mercedes, чиято цена е 100 хиляди лв. Едва ли Петя, която работи като обикновена рентгенова лаборантка в плевенска болница би могла да си позволи подобна скъпарска кола.

Очевидно щедрият й брат държи тя да живее като ВИП персона и е подсигурил и жилище в елитна нова кооперация, където тя съжителства със своя съпруг Владимир – лекар пулмолог.

В ежедневието си лаборантката хвърля бялата престилка и се носи с маркови дрехи от глава до пети, каквито не могат да се намерите в магазините в Плевен. Любимата й марка е италианската Монклер. Якето, с което беше засечена центъра на Плевен струва около 1000 евро или 2000 лв.

За лъскавия стандарт на живот на каката на Дългия говорят и публикациите й в социалните мрежи. Профилът й във Фейсбук изобилства от снимки от екзотични почивки, круизи, острови и петзвездни хотели.

Племенникът на шоумена сочен за основен наследник на милионите на вуйчо си по негово настояване завършва образованието си в Англия, после специализация в Шанхай.

Тодор се опитва всячески да подражава на Слави Трифонов и също демонстрира охолен начин на живот в социалните мрежи.

Там той редовно се снима как пуши маркови пури, пие скъпи уискита, облечен дрехи на любимия дизайнер на вуйчо си Филип Плейн, чиито тениски са с цени от 800 лв. до 2 бона за брой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар