Бременна ли е с трето Мариана Векилска?(Истината тук)

Бременна ли е с трето Мариана Векилска?(Истината тук)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска май чака трето дете

На 11 април тв звездата Мариана Векилска ще навърши 47 години. Зрителите на новото ѝ предаване по БНТ обаче живо се вълнуват не от темите, които журналистката засяга в ефира на националната телевизия, а от въпроса дали е бременна отново, видя HotArena.

Мариана Векилска

Мариана Векилска май чака трето

Наскоро Мариана се появи в студиото на „България в 60 минути“ със сива вталена рокля по тялото, която очертаваше страшно наедрелия ѝ корем.

Въпреки че Векилска хитро и предвидливо стоеше единствено анфас и избягваше камерите да я снимат в профил, за да не си проличи всъщност колко е напълняла,

наблюдателни зрителите на БНТ веднага регистрираха промяната във фигурата ѝ.

„Май имаме хубава новина. Честито, ако пак ще ставате майка! Възхищавам се на смели жени, които избират да родят в по-зряла възраст“,

пише в социалните мрежи една от почитателките на предаването на Векилска.

Самата тв водеща не е отрекла, нито потвърдила слуха. В последните две години от живота ѝ тя пази в абсолютна тайна интимните си отношения и любовните ѝ трепети са повод за непрекъснати догадки.

След развода със съпруга ѝ Симеон Колев – радиоводещ и настоящ общински съветник от ГЕРБ,

Мариана преживя няколко авантюри, като известно време името ѝ упорито бе спрягано с това на актьора Калин Врачански.

Дори и да са имали забежка, към момента синеокият секссимвол живее на семейни начала с млада художничка и тотално е забравил за Векилска.

Журналистката от своя страна преди няколко месеца намекна, че сърцето ѝ е заето, променяйки семейното си положение в личния си профил във фейсбук на „обвързана“. С кого обаче, тя не пожела да уточни.

Припомняме, че телевизионерката е майка на две деца. Голямата ѝ дъщеря Габриела е вече мома за омъжване. Тя завърши престижен университет в Маастрихт, Холандия, и в момента отново живее в родината.

Тя е дете на водещата от краткотрайния ѝ брак с небезизвестния футболист Георги Донков, който обаче зарязва Мариана с бебе на ръце и дълго време по никакъв начин не се интересува и не подпомага дъщеря си.

Днес Габи е красива девойка, която обаче е наследила бохемския нрав на баща си, обича купоните и живота на бързи обороти и не планира скоро да прави Векилска баба.

От брака си със Симеон Колев пък журналистката има 15-годишен син Момчил, който преживя трудно раздялата на родителите си.

Докато майка му гонеше кариера в Брюксел, той живееше изцяло при татко си. В момента двамата се редуват в отглеждането му, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар