Дясната ръка на Слави – Тошко Йорданов кара звяр за 80 бона! (още подробности)

Дясната ръка на Слави – Тошко Йорданов кара звяр за 80 бона! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тошко Йорданов се снабди с возило за 80 бона!

Черен лъскав звяр за около 80 бона яхна дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, видяха папараците на вестник „България Днес“.

Тошко Йорданов

Тошко Йорданов яха звяр за 80 бона

Колата марка „Фолксваген Артеон“ трудно ще накара опонентите на Йорданов да цъкат злобно с езици, защото не е последен модел и не е лимузина.

Въпреки това Йорданов е решил да смени колата си с по-нова, като отново е избрал Фолксваген, тъй като от години се доверява на немските возила.

Новата придобивка на Йорданов се отличава със стил, коментираха познавачи забелязали как дясната ръка на Слави паркира спортния автомобил пред бившето си работно място в студиата на bTV.

Въпреки че автомобилът има опция за автоматично паркиране Йорданов предпочете сам да управлява спирането на машината и напусна луксозния кожен салон с маратонки и раница за документи, стиснал в ръка стиропорена чаша за кафе и мобилен телефон.

Новият властови пост, който го чака, явно не променят стила на сценариста, тъй като бъдещият депутат се носи напълно неглиже без да го е грижа кой симпатизант може да го зърне на улицата.

Йорданов не сложи вратовръзка дори и за изказването от парламентарната трибуна когато се опита да убеди депутатите да уважат референдума за мажоритарен вот. За разлика от Слави, Йорданов кара сам колата си и не ползва охрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар