Нелина възмутена: РЗИ веднъж не ме провери дали си спазвам карантината! (виж тук)

Нелина възмутена: РЗИ веднъж не ме провери дали си спазвам карантината! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нелина строго следва мерките и наредбите!

Изненадана се оказа фолкпевицата Heлина, която е сред стотиците българи, които наводниха Занзибар наскоро, и се наложило след връщането си да изкара 10-дневна карантина. Нито веднъж обаче от здравните власти не са проверили дали тя спазва задължителната изолация.

Нелина

Нелина е здрава, няма Ковид

„Бях много стриктна и не съм излизала никъде. През това време не са ме проверявали от РЗИ, но добре, че моята дисциплина е желязна. Готвих си вкъщи, а понякога си поръчвах храна.

Моята колежка Глория ме насочи откъде да го правя, тъй като тя изкара тежко коронавируса и също си е взимала готова храна за дома“, сподели още напусналата „Пайнер“ изпълнителка.

„Само ден преди да замина с моя приятелка за Занзибар, чествах юбилей. Заради противоепидемичните мерки трябваше да се съберем по-малък брой хора.

Бяхме в заведение в София и точно в 23 ч. празненството приключи. Хората бяха много разочаровани, защото тъкмо настроението се покачи.

Но нямаше как – бях ги предупредила, а и трябва да се съобразяваме с мерките“, разкри още Нелина. На тържеството не успели да дойдат родителите на Нелина.

Възрастните хора честитили кръглата годишнина на своята дъщеря и се извинили, че не могат да рискуват и да пътуват от провинцията в София.

„Напълно ги разбирам, такава е ситуацията. Трябва да се пазим. Ще имаме възможност друг път да празнуваме заедно“, позитивно настроена е Нелина.

На 10-ия ден Нелина си направила задължителен ПСР тест, който е отрицателен. През цялото време певицата не е имала симптоми и била в отлично здраве.

„Наистина се преродих за тази една седмица. Хората там казват на всичко „Хакуна матата“ гледай си живота и не потъвай в мрачни мисли. Нито маски, нито стрес, прекрасни и усмихнати хора.

Била съм и в Доминикана, и на Сейшелските острови, но тук е много по-различно и истинско“, разказа певицата пред вестник „България Днес“ в края на 10-дневната карантина, която изкара вкъщи отлично здраве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар