Васил Найденов прави концерт в пиано бар: Няма ваксина заради алергия! (виж тук)

Васил Найденов прави концерт в пиано бар: Няма ваксина заради алергия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Васил Найденов излиза пред публика на 13 май!

Легендата на българската естрада Васил Найденов отново се качва на сцената след пандемичните забрани, радват се най-големите му фенове. Най-добрият ни изпълнител ще забие вечните си хитове на живо на 13 май в пиано бар.

Васил Найденов

Васил Найденов спазва всички мерки срещу Ковид

„Спазвам всички противоепидемични мерки, не съм се ваксинирал все още, защото имам лека алергия, но вероятно и това ще направя в най-скоро време“, казва изпълнителят на „Синева“.

Васил Найденов знае как да се пази, но както споделя, никои не е застрахован да изкара вируса два или повече пъти.

„Всеки един от нас, хората, свикнали да работят на сцена, знае какво е да работиш сред мнозина. Ние през няколко вечери сме пред много хора на най-различни места и, общо взето, наистина живеем на колела и изведнъж тази рязка промяна.

На никой не му беше лесно не само аз, но и моите колеги трудно свикнахме да не работим и да не се срещаме с публиката. Въпросът обаче е да има някаква предпазливост, защото събирането на масови места крие рискове.

За съжаление нашата професия е в много неудобна позиция, защото при нас е свързано със страшно много хора и все още не знам как този проблем ще бъде преодолян. Срещите ни с публиката са проблемни. Това е част от занаята“, смята любимецът на всяко поколение, пише вестник „България Днес“.

Според него най-трудно да се върнат на старите си позиции ще имат изпълнителите, които работят с голям екип, тъй като сам трябва да си си всичко и поддръжка, и осветление, и звук.

„Понякога се смеем с колеги, че наистина по времето на соца всички имахме групи и беше по-лесно“, спомня си Кеца.

Междувременно стана ясно, че Найденов е получил първата си пенсия, след като навърши 70 години. Неговите документи отдавна са подадени в НОИ. По процедура срокът за получаване на възнаграждение за старост е четири месеца.

Забавянето при него и други естрадни певци е свързано с изчезването на документи от „Концертна дирекция“. По закон, за да се пенсионира, всеки българин трябва да подаде документ за трудов стаж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар