Жената на Башар Рахал се омъжва за тъмнокожия си приятел! (виж тук)

Жената на Башар Рахал се омъжва за тъмнокожия си приятел! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жената на Башар Рахал вдига сватба с приятеля си!

Жената на Башар Рахал – Калина, която работи като успешен продуцент в сутрешния блок на телевизия KTLA в Лос Анджелис, вече не крие връзката си с тъмнокожия си приятел, пише столичен вестник.

Башар Рахал

Жената на Башар Рахал вдига сватба с Лос Анджелис

Двамата отбелязаха втората си годишнина през февруари, а тя му се обясни в любов публично в Instagram: „Благодаря ти, че се грижиш за мен, че си до мен всеки ден и правиш пандемията почти приятна“ написа Калина.

Повечето й приятели коментираха, че страхотно си подхождат. Постът й е харесан от куп известни българи, както и от бившия й мъж Башар Рахал, който благословил новата връзка на жена си и много се радвал на щастието й.

Според запознати успешната продуцентка е толкова влюбена, че вече с гаджето й обмисля да сключат брак след като тя се разведе официално с актьора.

С новия си приятел тя живее от година и половина в Ел Ей заедно с дъщерите на актьора Клои и Индия. Не е ясно с какво се занимава любимият й, нито как се казва, защото тя не го отбелязва никъде в постовете, но той е на видима възраст около 50 години.

Калина от години живее в Ел Ей и се радва на успешна телевизионна кариера. Преди пандемията беше чест гост на изискани партита, на които ходят световни звезди.

Като продуцент на сутрешен новинарски блок в телевизията познава лично голяма част от елита на Лос Анджелис. Като работеше в сутрешния блок на Си Ен Ен пък уреждаше гостуванията на хора като Барак Обама, Хилъри Клинтън и Робин Уилямс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар