Фънки разкри защо Коцето е в болница! (още подробности)

Фънки разкри защо Коцето е в болница! (още подробности)
Гласувайте за статията

Фънки издаде защо Коцето влезе в болница!

„Слава Богу, Коцето е добре и се възстановява.” С тези думи Димитър Ковачев – Фънки отговори на въпроса, който всички си задават през последното денонощие: „Как е Константин?“.

Фънки

Фънки разкри истината за Коцето

Певецът уплаши не само феновете си, но и приятелите, като пусна кратко видео в своя Инстаграм профил от болнично легло. На него се виждат абокат, банки с кръв и измъчената физиономия на Коцето.

След като хвърли бомбата, изпълнителят на вечния хит „Черна роза“ се скри и спря да отговаря на телефонни обаждания.

Вестник „България Днес“ потърси информация от достоверен източник, а именно най-близкия приятел на Коцето през последните години – Фънки.

„След толкова години участия и концерти Коцето е решил да си обърне внимание на здравето. Вече се възстановява, не е нещо сериозно“, отговаря лаконично журито в „Като две капки вода“ пред вестника.

По думите на Фънки Коцето „си е правил нещо на ръката“, но както самият той се изрази, „не разбирам и не мога да кажа с точност“.

„Константин е направил някои здравословни загрижвания за себе си. Той не се спира, малко е обърнал внимание на себе си и здравето. Коцето е много здрав организъм, чувства се много добре. Чакам го с нетърпение“, споделя още Фънки.

Според различни непотвърдени слухове Константин си е правил вливки, чрез които си набавя някои жизнено важни витамини. Цената на подобни вливания е около 15 хил. лева, а в световен мащаб се възползват едни от най-известните футболисти.

Други гръмки публикации свързват престоя на звездата в болница с усложнения след прекарания СОVID. Константин се зарази през декември, като го изкара не особено леко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар