Джорджи прехвали българските мъже в САЩ!(Подробности)

0

Джорджи не спира да хвали потентността на българските мъже в Америка!

„Българските мъже сме най-сексуалните в света! Ние правим секс по два-три пъти на ден и така цяла седмица. Обичаме да прекарваме много време в леглото“.

Джорджи
Джорджи хвали потентността на българските мъже в САЩ

Това заяви българската риалити звезда в САЩ Джорджи.

Георги Русев, както е истинското му име, разказа пред милионна аудитория за потентността на нашенците. Джорджи вече няколко месеца участва в предаване на телевизия Ти Ел Си,

което проследява живота на русокосите близначки с огромни гърди Дарси и Стейси.

Българинът е сгоден за Дарси и в един от последните епизоди камерите надникнаха в леглото им, в което двамата лежаха голи.

Именно тогава моделът сподели, че българските мъже правят много често секс. И Дарси изглеждаше видимо доволно след края на представлението под чаршафите.

Не за пръв път активността в креватните ни изпълнения се превръща в тема в американско предаване. Преди години зад Океана беше завъртян анекдот по темата:

„Защо българите правят нонстоп секс? Защото това е било единственото нещо, заради което не им се налагало да се редят на опашка през социализма“.

„Toй е секси и горещ отвън и отвътре и е толкова любвеобилен. Обръща ми много внимание и е много, много мил. Той също е много спокоен и просто се забавляваме заедно.

Това, което най-много обичам, когато съм с него, е, че просто мога да бъда себе си. Ние сме много съвместими и всичко просто пасва“,

казва сексбомбата за любимия си, който е на 33 г., а тя е с 13 години по-възрастна от него.

Джорджи е с ранг на звезда в САЩ и има стотици хиляди последователи в социалните мрежи, пише вестник „България Днес“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.