Плеймейтката, която си татуира Слави Трифонов: Той трябва да е премиер! (виж тук)

Плеймейтката, която си татуира Слави Трифонов: Той трябва да е премиер! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галина Атанасова лудо влюбена в Слави Трифонов!

„Слави Трифонов заслужава да бъде не само премиер, но и президент! Имаме нужда точно от неговото управление!“. Това сподели пред вестник „България Днес“ плеймейтката Галина Атанасова.

Слави Трифонов

Плеймейтката иска Слави Трифонов за премиер или президент

Русокосата фурия от Благоевград си татуира името на политика и телевизионен водещ до сърцето и така засвидетелства своята вечна любов към него.

„Естествено, че гласувах за неговата партия! Много харесвам още от малка Слави и неговия екип. Те са хора със съвсем различни виждания от тези на другите партии.

Слави е народен човек и би помогнал на народа ни. Но като се замисля, то ако ние сами не си го направим, който и да ни управлява, все тая ще си е“, коментира пред вестника блондинката.

Моделката е категорична, че Трифонов не трябва да се коалира с ГЕРБ, а с партията на Мая Манолова „Изправи се! Мутри вън“ и останалите, с чиято подкрепа евентуалната коалиция би достигнала и надминала необходимия брой депутати в парламента.

„Колкото и хора да ме упрекнат и да кажат, че Слави е чалгар – преди всичко той е човекът с главно Ч. Това какви песни пее няма никакво значение. Мразят чалгата, ама са първи горе на масите. Повечето от хората знаят само да гледат с лошо, за съжаление“, разсъждава още плеймейтката.

Тя не съжалява и за миг, че е татуирала за вечни времена името на Слави Трифонов до сърцето си. „Никога не бих съжалила. Преди да го направя, доста мислих, нищо че съм доста спонтанен човек и правя доста неща под влияние на емоциите. Но точно татусът на Слави си беше обмислен“, категорична е Галина.

Гологлавият шоумен и политик не е единственият, който е отпечатан върху тялото на плеймейтката.

Преди него достойно място върху кожата на блондинката са намерили фолкпевците Константин и Борис Дали със своите имена и текстове на песни. Но единственият човек, инкрустиран с мастило да сърцето на Галина, си остава Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар