Хепи Ванче пръска парите си от „Фермата“ в Доминикана! (виж тук)

0

Хепи Ванче се кефи на Пунта Кана!

Йога на плажа в Пунта Кана, коктейли „Маргарита“ в ръка – Хепи Ванче най-накрая успя да започне да харчи 100-те бона. Наградата, която спечели от шестото издание на „Фермата“, няма как да стигне на вечно усмихнатата яхтена стюардеса за апартамента, за който мечтае.

Хепи Ванче
Хепи Ванче от Фермата щастлива в Диминикана

Затова Ванчето си позволи да похарчи солидна сума за ваканция в Доминикана. Брюнетката си подари екзотичната екскурзия буквално няколко дни след като свали шините от крака си.

Ванчето счупи крайника си в края на февруари и остана гипсирана в продължение на месец и половина. Макар кракът й да не й служеше както обикновено, Ванчето не ce предаде u не спря да спортува въпреки травмата.

Сега красивата победителка от риалити предаването се опитва да забрави несгодите в живота си, като набляга на коктейли, вечери с приятели и йога, всичко това на плажовете в Пунта Кана.

Ванчето признава, че рядко й се е случвало да ходи на All inclusive, но този път определено е имала нужда от подобен тип почивка.

„Не съм от хората, който обичат All inclusive пътуванията. Обичам да пътешествам и да се смесвам с местните, да разучавам култура, традиции, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този COVID най-безопасният начин за „бягство“ е чартърен полет и хотелче.

Бях скептично настроена, че ще умра от скука. Вече е ден 3, а времето не ми стига за всичко, което бих искала да направя.

Местните са cупepмили и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе“, разказва за поредното си пътешествие Хепи Ванче.

Тя се похвали и че си е намерила нов приятел в лицето на маймуна. Ваня успя да нахрани опитоменото животно с калмар и призна, че цял живот е мечтала за домашен любимец да има маймуна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.