Лили Иванова излъгала с 5 години за възрастта си?

Лили Иванова излъгала с 5 години за възрастта си?
Гласувайте за статията

Лили Иванова ще бъде рожденичка на 24 април!

Споровете около истинската й възраст не са утихвали през дългогодишната й кариера, през която тя упорито крие ЕГН-то си. Тя никога не споделя годините, които навършва, но и подхожда с чувство за хумор към спекулациите по темата. Ако се вярва на информацията в биографията й в интернет, този април Лили би трябвало да навърши 82 години. Бившата началничка на „Естрадна дирекция“ Лидия Станчева, която кумува на Лили в брака й с Иван Пеев, твърди, че тя е излъгала за възрастта си с цели 5 години.

Според нейната версия Иванова е родена през 1934 г. Проста сметка показва, че легендата ще стане на 87 години тази година. Същата версия поддържа и нейната покойна вече колежка Снежана Кратовска, която приживе разкрива, че истинската й година на раждане е именно 1934 г. Друга обаче е теорията на музиколога Владимир Гаджев. По неговите думи Лили е родена през 1935 година. Неговата информация се потвърждава и от естраден справочник, издаден в бившата ГДР република през 1975 година, където е публикувана снимка на примата и е посочено, че е родена през 1935 г.

С още година по-млада е певицата пък според местните жители на родния й Кубрат. Свещеник от епархията там свидетелства, че звездата се появила на бял свят през 1936 г. Има слух, че и нейната майка Мария, малко преди да почине, също посочила тази година в свое интервю, но към днешна дата то не може да бъде открито.

Враг номер 1 на Лили – композиторът Митко Щерев, твърди, че международен справочник е посочено, че Лили е родена на 24 април 1937 година, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар