Деси Бакърджиева роди второ, честито!

Деси Бакърджиева роди второ, честито!
Гласувайте за статията

Съдовият хирург д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи на феновете на хитовия сериал „Откраднат живот“, внезапно загина в катастрофа още в началото на новия сезон!

Неочакваният развой в сценария на докторската сага потопи в мъка зрителите, които започнаха да умуват каква ли е причината актрисата Деси Бакърджиева да се раздели с продукцията, и то буквално преди финала ѝ. В началото на март клапата на снимките щракна за последно и със сериите, които в момента се излъчват по Нова телевизия, сериалът спира след 11 сезона на екран.

Причината за преждевременната раздяла на екранната д-р Хинова с колегите ѝ от болница „Света Анастасия“ е повече от щастлива. 42-годишната звезда е съгласувала с продукцията края на своя персонаж, за да се отдаде на един от най-прекрасните за всяка жена моменти – майчинството.

Деси Бакърджиева тайно е дарила живот за втори път, като според запознати щастливото събитие се е случило през февруари. Голямата дъщеря на Бакърджиева, тийнейджърката Ана Мария, която звездата ражда на 25 години, вече е кака на малка принцеса. За хубавата новина са знаели колегите на Деси от сериала и най-близките ѝ хора. Те обаче не са наясно каква е причината тя да пази в тайна, че е станала повторно майка. Подозират, че е от суеверие.

При по-задълбочено вглеждане в една от последните сцени на Бакърджиева в сериала – диалога ѝ с д-р Мазов в неговия кабинет, с просто око се забелязва огромният ѝ корем. Актрисата видимо е доста наядрала. Тя е признавала, че по същия начин ѝ се отразила първата бременност, когато качила цели 32 килограма.

Сега Деси кара майчинството си заедно със своята сестра. Преди около година и половина тя също е станала майка, но на близначки, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар