Те са повече от приятели

Те са повече от приятели
Гласувайте за статията

Да, става дума за двойката на Алекс Родригес и Джей Ло. Двамата минават пред доста неприятен момент според медии и техни близки също. След като подготваха годеж, който не се състоя заради световната пандемична криза, сега се беше заговорило и за намесата на трети човек в отношенията им.

Наскоро фенове на певицата направиха коментар, че тя не носи годежния си пръстен, а самите те, споделиха, че винаги ще бъдат много повече от приятели. Двамата имат по две деца, които често общуваха от 2017 досега, това определено е труден период за звездите. А дали ще бъде само период или връзката им като двойка е история, предстои да разберем, коментираме и ние.

Припомняме, че Лопес има три брака досега, а Алекс е спортист с имидж на плейбой и често е сменял половинките си, досега с певицата беше сериозен, но може би отново се е поддал на изкушение и така е застрашил връзката си.

Певицата е пред раздяла

Двамата имаха милиони последователи и хора, които ги харесваха, следваха и желаеха да станат семейни, все пакможе би още има надежда, споделяме и ние от Клюки. Бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар