Андреа се извиси на духовно ниво, вижте!

Андреа се извиси на духовно ниво, вижте!
Гласувайте за статията

Андреа пряко се конкурира по езотеричните въпроси с колежката си Луна!

Андреа чете специална книга, от която черпи информация и вдъхновение. „Когато душата влиза в ново тяло и в ново обкръжение, се отваря врата, водеща към възможността за построяване на съдбата на душата. Всичко, което е създадено преди това – и добро, и лошо, се съдържа в тази възможност. Винаги съществува път към спасението“, убедена е певицата.

Тя казва, че душата е това, което Създателят дава на всяко създание в началото, и добавя, че сегашният ни живот е резултат от миналите и причина за нашите бъдещи преживявания. Андреа коментира и съвсем ежедневни, битови теми – като например дали се вълнува от наближаващите срещи с феновете предвид облекчаващите се мерки.

„Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен. Единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като заплащане колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенстърстване. Това ще продължи максимум три месеца, а после от нещата ще се повторят“, казва Андреа.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар