Как си почива Наоми Кембъл

0

Наоми Кембъл е от онези знаменитости, които сякаш са вечни и са някак модерни и в същото време извън клишето. Въпреки че е на 50 години, тя продължава да участва в рекламни кампании, дефилира на ревюта, краси уникални фотосесии. „Моят принцип е никога да не лежа на стари лаври, пък и много обичам работата си“, казва тя.

А когато има нужда да си почине истински от натоварения начин на живот, да се откъсне за малко и да презареди батериите, Наоми винаги се отправя към една и съща дестинация – Кения.

В африканската страна, в крайморския град Малинди, тя притежава от близо две десетилетия уникална луксозна вила. Имението е нагледен пример за комбинирането на открити и закрити пространства. „Това е моето райско кътче. Много спокойно място. Когато си тук, наистина нямаш нужда от телефон, не търсиш телевизия. Иска ти се само да четеш и да си сам със себе си. Толкова е приятно да се наслаждаваш на тишината и на песента на щурчетата“, казва Наоми Кембъл.

С няколко снимки и сами можем да се убедим, че звездата си е устроила едно райско кътче, където да се отсъсва от негативизма и проблемите, коментират и от изданието Ева.

Източник. сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.