Парите на Божков още не са свършили за Захари Бахаров

Парите на Божков още не са свършили за Захари Бахаров
2 (40%) 1 vote

Захари Бахаров се замогна докато водеше телевизионната игра „Национална лотария” и още харчи от парите, които му даваше Васил Божков.

Докато стотици аркашки са на ръба на личния си фалит и се чудят какво да сложат на трапезата си поради липсата на работа и доходи в пандемията, братът на Явор Бахаров може да си позволи не само пържоли, но и скъпи електронни устройства. Онзи ден той бе заснет на опашка пред магазин за техника, а като му дойде редът, си купи нов телефон.

Екранният Иво Андонов от крими поредицата „Под прикритие” отиде пеш до търговския обект в центъра на София. Екипиран със зелена шуба и оранжева шапка, актьорът се изнерви, когато видя колко много хора чакат да бъдат допуснати в магазина. Но все пак се чучна на опашката. Чест му прави поне, че не предреди всички като Марта Вачкова.
Захари повися 15 минути на улицата преди да влезе. За разлика от другите клиенти той не носеше маска за предпазване от коронавируса. Дистанция обаче спазваше, не дишаше във вратовете на хората пред него.

В магазина Бахаров не се задържа дълго. Той беше решил предварително какъв модел телефон ще купи и не се налагаше да се консултира с продавачите. Щом плати желаното устройството, актьорът напусна магазина в добро настроение и с бодра крачка се отправи към дома си.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар