Есил Дюран шефка на мъжа си

0

Есил Дюран e мила и усмихната по светски партита, концерти и участия в телевизионни предавания, но с мъжа си е същински цербер.

Певицата от турски произход се държи с човека, с когото дели покрив и постеля от 24 години, сякаш е не неин житейски партньор, а прислужник. Тя постоянно издава команди към него, а той безропотно ги изпълнява.

Онзи ден папараците на „Уикенд” забелязаха фолк звездата и бащата на сина й Харис – композитора Борис Павлов, да пътуват с джипа си по ул. „Раковска”. Черното беемве караше Бобо, а любимата му жена се беше настанила на предната дясна седалка. По някое време колата спря пред супермаркет и шофьорът тръгна да излиза. Докато мъжът й слагаше предпазна маска на лицето си и се измъкваше от автомобила, Есил му даваше инструкции какви хранителни продукти да купи от магазина.

„Гледай салатите да са по-големи и свежи. Ако не са, не вземай”, заръча тя. Певицата остана във возилото, не й и хрумна да помогне в пазаруването.

Преди да хлътне в търговския обект, Борис се спря в разположения на улицата щанд за зеленчуци. Оттам той избра две връзки лук, две по-големи марули, краставици и репички. В същото време дегизираната с черна капела и слънчеви очила Есил проведе разговор по джиесема в джипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.