Мис България Радинела Чушева с личен шофьор и кола за 300 бона! (виж тук)

Мис България Радинела Чушева с личен шофьор и кола за 300 бона! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радинела Чушева с личен шофьор!

В мощен звяр за 300 бона се вози най-обсъжданата миска Радинела Чушева. Красавицата посещава дентална клиника в столицата. Където прави усмивката си още по-перфектна за участието си в конкурса „Мис Вселена“, който ще се проведе в САЩ.

Радинела Чушева

Радинела Чушева с личен шофьор и кола за 300 бона

Ради е щракната да слиза от изключително скъп автомобил, возена от личен шофьор. Дали мъжът, който я закара до клиниката е нает oт миската, за да я обслужва, или е по-близък до сърцето, остава загадка?

Потърсена за коментар, Радинела отказа да сподели какво точно се случва в любовния живот и дали наистина отново е сменила гаджето си.

Брюнетката няколко пъти е забелязвана в компанията на видимо по-възрастния oт нея гологлав мъж. Често именно той чака или закарва Ради до местата, на които има работа.

Автопаркът на най-красивата българка също е доста богат. Тя е забелязвана да шофира различен от този автомобил, чиято цена също не пада под 200 хил. лева.

По време на последното си посещение при зъболекаря бившата адреналинка носи и бутилка скъпо шампанско, с което да изрази благодарността си.

В последните седмици бившата танцьорка посещава често клиниката, а причината е, че ома нужда от естетическа промяна на усмивката. Подобен тип манипулации са популярни сред родния хайлайф.

Повечето звезди вече се радват на искрящо бяла усмивка, с която вече се сдоби и 25-годишната хубавица. Радинела, която често диктува модата, този път залага на скъпарски анцуг в турско синьо, който съчетава, макар и по странен начин, с високи и тънки токчета, пише вестник „България Днес“.

В последно време трендът на официални обувки и спортно облекло е предпочитан от едни от нaй-известните звезди не само в Европа, но и зад океана. Радинела Чушева явно държи да е в крак с модата и залага на странния аутфит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар