Бомба: Филип Киркоров не позна собствения си баща! (още подробности)

0

Филип Киркоров не позна баща си в предаването!

Огромна изненада за един от персонажите в руското шоу „Маската“ – еквивалент на нашето „Маскираният певец“. Бедрос Киркоров участва в телевизионното риалити. Като въпреки възрастта си пя и забавлява феновете, така че никой да не успее да го познае.

Филип Киркоров
Филип Киркоров не позна баща си Бедрос

88-годишният доайен на руската музикална сцена шокира не само публиката в залата, но и сина си Филип Киркоров, който е част от журито. Бедрос се крие зад маската на Султана – бащата на принцеса Жасмин от анимационния филм „Аладин“.

Той участва като гост пълнител по време на първия полуфинал на предаването. „Султане ти просто си страхотен. Ох, познат ми беше този глас“, казва Киркоров след блестящото изпълнение на баща си.

Предположенията на нито един от петимата панелисти не беше свързано с Бедрос. Те се обединиха около името на комика Миша Галустянов основно заради ниския ръст, който обединява звездата и персонажа на сцената на „Маска“.

След като Султана свали маската Филип Киркоров остана с широко отворена уста. Синът не успя да познае баща си, въпреки че няколко пъти казваше колко е познат гласът на изпълнителя“, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.