Панайот Панайотов: Като умра ще разберете колко добър певец съм! (виж тук)

Панайот Панайотов: Като умра ще разберете колко добър певец съм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Панайот Панайотов стана на 70 години!

„След като умра, чак тогава хората ще разберат какъв голям певец съм бил. В Това има някаква шега, но и голяма истина.“ Това заявява пред вестник „България Днес“ големият певец Панайот Панайотов, който преди по-малко от месец отпразнува 70 годишен юбилей.

Панайот Панайотов

Панайот Панайотов с размисли за живота

Музикантът е от малцината личности, които са се докоснали до Ванга. Обяснява, че не си даваме сметка, какво богатство имаме в лицето на пророчицата.

„Тя е истински световен феномен, а ние не й отдаваме дължимото. Това направо ме вбесява! Когато Ванга беше жива, имаше огромни опашки пред къщата й. Хората от цял свят искаха да се докоснат до нея. А у нас никой сериозно не й обърна внимание“, разказва Панайот Панайотов.

Изпълнителят съвсем скоро ще издаде нов албум „Солена кръв“. Това ще е първият диск за певеца, в който ще има само български парчета.

В него има и изненада – една от песните е продължение на вечния хит на Панайотов „Момчето, което говори с морето“. Категоричен е, че няма да издава автобиографична книга. „Обичам да разказвам вицове, но не и да правя това за живота си.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар