Ирина и Брадли все още заедно.Вижте как!

0

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през 2019 г., но двамата запазиха топли приятелски отношения. Все пак завинаги ще ги свързва дъщеря им – Леа де Сен Шейк Купър.

Понеже и двамата са успешни в кариерите си и имат много натоварен график, те са много единни, що се отнася до родителските си ангажименти. Ирина често разчита на помощта на Брадли.

Сега моделът сподели кадър, в който рекламира визия от новата колекция на Burberry за есен 2021 г. На терен е и малката Леа, която дърпа майка си за ръката, искайки внимание. Както разбираме от описанието на снимката, Брадли също е на снимките, помагайки на Ирина. Споделеният кадър всъщност е дело на Брадли:

„Страхотна визия от Рикардо Тиши. А снимката е дело на татко Купър“, написа Шейк.

Ирина Шейк

Неотдавна в интервю тя каза следното: „Никога не съм разбирала термина „споделено родителство“. Когато съм с дъщеря си, аз съм майка на 100%. Когато Брадли е с нея, е баща на 100%. Няма как да си родител наполовина“.

Да, една двойка, която е заедно макар и не постоянно, но те се грижат добре за своето общо дете. Това е съвременното отношение между двама души.

Източник. сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.