Анджелина Джоли откровена за изчезването й от киното

Анджелина Джоли откровена за изчезването й от киното
Гласувайте за статията

Откакто Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха края на връзката си. Сега актрисата поговори малко за това как краят на брака й с Брад е повлиял кариерата й в Холивуд.

„Обожавам да работя като режисьор. Но тези големи промени в живота ми направиха тази дейност невъзможна през последните няколко години. Трябваше да поемам по-кратки ангажименти и да прекарвам повече време у дома. Затова поемах по-малко роли и спрях да се появявам на екрана. Това е истината…“, сподели тя в интервю пред Entertainment Weekly.

Джоли вече два пъти е успявала да се премести зад камерата: тя е режисирала филмите Unbroken (2014) и First They Killed My Father (2017). Тази година обаче очакваме актрисата да се завърне и на екрана с филмите Those Who Wish Me Deadи Marvel’s The Eternals.

Анджелина Джоли се завръща на голям екран

Джоли има участие в доста касови проекти и обича екшън сцените, надяваме се, че ще има още много добри филми за нас, нейните фенове.

Анджелина преживя голяма промяна след раздялата с Брад, мина през трудни моменти и сега изглежда се връща към предишната си форма.

Източник. Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар