Певицата е съкрушена. Търси утеха.

0

Дженифър Лопес потърси подкрепа от бившия си съпруг Марк Антъни след раздялата с Алекс Родригес. Според близки на звездата след раздялата ѝ с 45-годишния Алекс Родригес, с когото бяха сгодени, 51-годишната Дженифър Лопес се е обърнала за подкрепа към бившия си съпруг Марк Антъни.

Тя е много щастлива, че той беше около нея, когато се случиха всички неща с Алекс, работата в Доминикана и грижите за децата“, разказва източникът пред People.

Близки до певицата споделят, че бившият ѝ съпруг Марк Антъни наистина се е опитва бъде до нея и да прекарва повече време с децата им, докато тя е на снимки. „Той винаги се грижи децата да имат всичко необходимо и се опитва да улесни Дженифър, докато тя отсъства и работи“, се коментира и от изданието Вести.

Лопес – отново е сама

Певицата имаше големи надежди за поредната си силна любов, но за жалост отново е съкрушена. Джей Ло е много успешна дама, има невероятно влияние и дълга кариера, но като много успешни хора в личен план й е трудно да бъде щастлива. Не е лека задача д асе балансира между бизнес, работа и семейното щастие.

Източник. издание Вести

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.