Галена се вбеси на тесногръдите и хейтърите!Попфолк изпълнителката Галена

поздрави феновете си за Цветница със снимка от Нидерландия. Сексапилната певица публикува в личния си профил фотос, на който държи чаша шампанско, а до нея седи и нейният любим, бизнесменът Галин Анастасов. [caption id="attachment_463384" align="aligncenter" width="223"]Галена Галена е защитник на хомосексуалните[/caption] Двамата стоят на открита тераса, озеленена с палми, и по всичко личи, че пролетното време е стигнало до западната страна. На слънчевия фон зад влюбените се виждат емблематичните цветни полета от лавандула, пише вестник „Телеграф“. Към живописната публикация изпълнителката добави и празнично описание: „Цветно и щастливо да ви е на Цветница! Светъл празник на всички!“. Междувременно фолкпевицата стана част от издание на родната общност на лесбийките и гейовете, тъй като открито ги подкрепя. В частта, посветена на нея в книгата, изпълнителката разказва защо се е включила в последния прайд в столицата и че е разочарована от феновете си, които не я подкрепят.

"Прайдът е събитие с изключителна важност, което задължително трябва да продължава да се състои всяка година. Може да отнеме още едно-две поколения, но съм сигурна, че ще дойде моментът, когато сексуалната ориентация ще бъде последното нещо, което ще определя как възприемаме даден човек", казва фолкпевицата.

Заради позицията й част от феновете на Галена възнегодуваха, но тя яростно им отвръща. "Ако някой мой фен е бил разочарован от участието ми на прайда, то аз съм два пъти по-разочарована от него или нея. През моята близо 17-годишна кариера съм се сблъсквала с какви ли не предразсъдъци и съм свикнала да съм крива на някого. Не ми е цел в живота да бъда харесвана от всички, това би означавало, че не правя нещо, както трябва", категорична е чалга дивата. Която признава, че не може да приеме мисленето на някои млади хора. Галена прави и сравнение между отношението към попфолка и хората с нетрадиционна сексуална ориентация. "Попфолкът, макар и най-масов в България, винаги е бил и най-отричан. По това си приличаме, дори само за това трябва да се подкрепяме. Моите колеги трябва публично и без страх да заявят подкрепата си, тъй като това е най-малкото", казва още в книгата фолкаджийката, цитирана от вестник  "България днес".