Галена е върла защитничка на гейове и лесбийки! (виж тук)

Галена е върла защитничка на гейове и лесбийки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галена се вбеси на тесногръдите и хейтърите!

Попфолк изпълнителката Галена поздрави феновете си за Цветница със снимка от Нидерландия. Сексапилната певица публикува в личния си профил фотос, на който държи чаша шампанско, а до нея седи и нейният любим, бизнесменът Галин Анастасов.

Галена

Галена е защитник на хомосексуалните

Двамата стоят на открита тераса, озеленена с палми, и по всичко личи, че пролетното време е стигнало до западната страна.

На слънчевия фон зад влюбените се виждат емблематичните цветни полета от лавандула, пише вестник „Телеграф“. Към живописната публикация изпълнителката добави и празнично описание:

„Цветно и щастливо да ви е на Цветница! Светъл празник на всички!“. Междувременно фолкпевицата стана част от издание на родната общност на лесбийките и гейовете, тъй като открито ги подкрепя.

В частта, посветена на нея в книгата, изпълнителката разказва защо се е включила в последния прайд в столицата и че е разочарована от феновете си, които не я подкрепят.

„Прайдът е събитие с изключителна важност, което задължително трябва да продължава да се състои всяка година. Може да отнеме още едно-две поколения, но съм сигурна, че ще дойде моментът, когато сексуалната ориентация ще бъде последното нещо, което ще определя как възприемаме даден човек“, казва фолкпевицата.

Заради позицията й част от феновете на Галена възнегодуваха, но тя яростно им отвръща. „Ако някой мой фен е бил разочарован от участието ми на прайда, то аз съм два пъти по-разочарована от него или нея.

През моята близо 17-годишна кариера съм се сблъсквала с какви ли не предразсъдъци и съм свикнала да съм крива на някого. Не ми е цел в живота да бъда харесвана от всички, това би означавало, че не правя нещо, както трябва“, категорична е чалга дивата. Която признава, че не може да приеме мисленето на някои млади хора.

Галена прави и сравнение между отношението към попфолка и хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

„Попфолкът, макар и най-масов в България, винаги е бил и най-отричан. По това си приличаме, дори само за това трябва да се подкрепяме.

Моите колеги трябва публично и без страх да заявят подкрепата си, тъй като това е най-малкото“, казва още в книгата фолкаджийката, цитирана от вестник  „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена е върла защитничка на гейове и лесбийки! (виж тук)”

  1. Лтц

    апр. 27. 2021

    Тая пък коя беше?? А, да, някаква, прочула се с порно клипче преди време. Ами че те са си от едно котило с тия от прайдовете. Уличното.

Добавете коментар