Родните силиконки позеленяха от яд: Мария Бакалова купонясва с Парис Хилтън и Риана! (виж тук)

Родните силиконки позеленяха от яд: Мария Бакалова купонясва с Парис Хилтън и Риана! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова за ръчичка с Парис Хилтън!

Българската гордост в Холивуд Мария Бакалова е дамата, разходила най-скъпите бижута по червения килим тази година.

Мария Бакалова

Мария Бакалова с Парис Хилтън и Риана

Според публикация в онлайн медията Nicki Swift родната красавица е носила диамантени аксесоари на стойност над 10 милиона долара.

Мария е облечена в изящна бяла рокля на Луи Вютон, която подчертава формите й и разкрива достатъчно, и скрива достатъчно. С прибрана на кок отзад коса, красавицата позира с бижутата на Moussaieff Jewellers, които съчетават диаманти и редки скъпоценни камъни.

„Бих казал, че стойността на дребно тук е над 10 милиона долара“, разкрива Апекша Коатри, експерт по диаманти от пето поколение и главен оперативен директор на Rare Carat, и допълни, че застраховката е била над 6-цифрена сума, което определя и диамантените аксесоари, които Мария носи за най-скъпите на червения килим, пише вестник „Телеграф“.

След бляскавата церемония по връчване на наградите „Оскар“ Мария Бакалова се оказа на афтърпарти с Парис Хилтън и Риана.

Милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана се наредиха сред звездните приятели на Мария Бакалова, които я поздравиха след церемонията на наградите „Оскар“ в неделя през нощта.

Парис и Мария Бакалова се появиха заедно на афтърпартито. Преди да влязат позираха за фотографите.

Българката отново бе заложила на белия цвят, но този път бе с по-къса рокля съчетана с чифт сребристи обувки на висок ток и чанта в тон от змийска кожа.

Парис бе в елегантна сребриста рокля. След партито папараци отново уловиха двете приятелки да си тръгват заедно крещейки името на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар