Мария Илиева стана двойна от бременността! (още подробности)

Мария Илиева стана двойна от бременността! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Илиева наддаде двойно от втората си бременност!

Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както носи втората си рожба, но това не я притеснява. Сега важното за нея е само здравето на бебето.

Мария Илиева

Мария Илиева наддаде двойно

„При миналата ми бременност не успях да наддам толкова. Но доколкото си говоря с мои приятелки, които са минали по същия път е нещо нормално. Не ме притеснява фигурата“, разкри самата тя в интервю за „На кафе“.

Търновката разкри, че преди да полуи щастливата новина, че чака дете, тя е изкарала и Ковид, но за щастие доста леко.

Изпълнителката на „Лунен сън“ запази традицията си да не говори за бащата на второто си дете, но пък не скри, че най-новото й парче „Любов“ е посветено именно на новата любов в живота й.

Именно той и сина й Александър са първите, които тествали песента, която е авторска за певицата.

„Когато я слушаше в суров вариант Алекс не я одобряваше, но след като я чу в готовия й вариант и постоянно иска да му я пускам в колата. Много си е харесал фразата „Аз съм в теб и ти си в мен“. Любима му е и постоянно припява, много фалшиво и с пълно гърло крещи“, разказа Мария.

Илиева отрече слуховете, че е решила да се установява да живее в Маями, до където много често пътува.

„Не, няма да живея там, макар че пътуваме много често и през годината имаме периоди, в които се установяваме за по-дълго време. В Щатите, не само в Маями имам предвид, защото имаме това право.

Аз мога да се похваля с огромна благодарност към тази държава, че ме определи като някой, който има изключителни заслуги в изкуството и по този повод нашите документи са с такъв характер“, похвали се брюнетката пред Гала. И обясни, че е в Америка, когато в родината си няма активни ангажименти.

„Не съм си мислила да оставам някъде трайно, защото изкуството предполага липса на географски граници. Аз мога да живея навсякъде и да се чувствам добре, стига да съм обградена от любимите ми хора и любов“, категорична е тя.

Порасналият й син Александър е свикнал с новото място и даже се опитва да говори на английски. „Някои думи не ги знае и си измисля нови, много е забавен. Но там е толкова подредено и приятно, че няма как да не се чувства добре“, категорична беше Илиева. Която презентира и новата си филмова роля.

Гласовитата изпълнителка влиза в образа на Йорданка Христова в лентата „Порталът“, която скоро ще бъде излъчена на голям екран.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар