Мария Илиева стана двойна от бременността! (още подробности)

0

Мария Илиева наддаде двойно от втората си бременност!

Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както носи втората си рожба, но това не я притеснява. Сега важното за нея е само здравето на бебето.

Мария Илиева
Мария Илиева наддаде двойно

„При миналата ми бременност не успях да наддам толкова. Но доколкото си говоря с мои приятелки, които са минали по същия път е нещо нормално. Не ме притеснява фигурата“, разкри самата тя в интервю за „На кафе“.

Търновката разкри, че преди да полуи щастливата новина, че чака дете, тя е изкарала и Ковид, но за щастие доста леко.

Изпълнителката на „Лунен сън“ запази традицията си да не говори за бащата на второто си дете, но пък не скри, че най-новото й парче „Любов“ е посветено именно на новата любов в живота й.

Именно той и сина й Александър са първите, които тествали песента, която е авторска за певицата.

„Когато я слушаше в суров вариант Алекс не я одобряваше, но след като я чу в готовия й вариант и постоянно иска да му я пускам в колата. Много си е харесал фразата „Аз съм в теб и ти си в мен“. Любима му е и постоянно припява, много фалшиво и с пълно гърло крещи“, разказа Мария.

Илиева отрече слуховете, че е решила да се установява да живее в Маями, до където много често пътува.

„Не, няма да живея там, макар че пътуваме много често и през годината имаме периоди, в които се установяваме за по-дълго време. В Щатите, не само в Маями имам предвид, защото имаме това право.

Аз мога да се похваля с огромна благодарност към тази държава, че ме определи като някой, който има изключителни заслуги в изкуството и по този повод нашите документи са с такъв характер“, похвали се брюнетката пред Гала. И обясни, че е в Америка, когато в родината си няма активни ангажименти.

„Не съм си мислила да оставам някъде трайно, защото изкуството предполага липса на географски граници. Аз мога да живея навсякъде и да се чувствам добре, стига да съм обградена от любимите ми хора и любов“, категорична е тя.

Порасналият й син Александър е свикнал с новото място и даже се опитва да говори на английски. „Някои думи не ги знае и си измисля нови, много е забавен. Но там е толкова подредено и приятно, че няма как да не се чувства добре“, категорична беше Илиева. Която презентира и новата си филмова роля.

Гласовитата изпълнителка влиза в образа на Йорданка Христова в лентата „Порталът“, която скоро ще бъде излъчена на голям екран.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.