Любовница разбила семейството на Краси Ванков и Неве!

Млада и красива блондинка, която успя да разведе Красимир Ванков, коли и беси в продуцентската му фирма, пише вестник „Уикенд”. Амбициозната хубавица първоначално се трудела на скромна длъжност в компанията на телевизионера, която през последните години взе да набира все по-голяма скорост. [caption id="attachment_463531" align="aligncenter" width="300"]Краси Ванков Краси Ванков разбил семейството си заради млада любовница[/caption] След като преди 4 години започнала любовната им афера, далеч по-младата от него дама била издигната до директорски пост. Ванков редовно бил засичан в компанията на сексапилната блондинка, която се изживявала като истински тартор на снимачната площадка на продукциите на продуцента.

Заигравката им започнала да става все по-сериозна, а преди 4 години достигнала до ушите на половинката на Краси – Невена Бозукова - Неве. Актрисата взела решение да го напусне и да сложи край на 18-годишното им съжителство.

В шоу средите се мълви, че Ванков не бил безразличен и към някои от участничките в риалити сериала „София ден и нощ”, който продуцираше. „Раздялата ни бе общо решение, нямаше смисъл да се опитваме да се сдобряваме, защото връзката ни бе изчерпана”, призна в тв интервю 48-годишната блондинка. По ирония на съдбата наскоро продуцентът успя да се уреди с комедиен сериал по БНТ, който ще се казва „Аз и моите жени”. Неве преживяла раздялата много тежко, още повече, че тя така и не дочака от Краси предложение за брак. „Той е последният човек, който иска да се ожени. От години е отрекъл тази институция. Според него няма смисъл да развява някаква хартийка с подписи”, оправдаваше го актрисата. Талантливата варненка е майка на две деца – дъщеря Магдалина от брака й с колегата й Мариан Бозуков и син от Краси Ванков - Никола. Докато бяха семейство, Неве имаше главни роли в някои от проектите му, а продуцентът бе уредил доведената си щерка като асистент режисьор в „Съдби на кръстопът”. След раздялата им за Неве нямаше място в продукциите му, въпреки че Ванков е затрупан с ангажименти покрай двата си нови сериала – „Ол инклузив” и „Братя”. Неве лекуваше любовната си мъка с въздушна йога, работа в театъра, рисуване и грижи по двете си деца.

Тийнейджърът Никола не понесъл болезнено разлъката на родителите си, защото след раздялата им останал да живее с татко си, но често се виждал и с майка си. По-трудно се справила дъщерята на Неве от първия й брак, която била много привързана към Ванков, защото я отгледал като свое дете от 5-годишна.

Краси Ванков е живото потвърждение на правилото, че зад всеки успял мъж седи една жена. Когато среща Невена, той е кандидат студент в НАТФИЗ. Двамата срещнали погледите си за първи път по един не толкова приятен за Краси повод – явяването му на изпит в театралната академия. Квестор била Невена. „Когато се запознах с него, беше на 21 години, бедно дете от Видин. Да е жива и здрава майка му Маргарита, която пращаше буркани”, изповядвала се е Невена.

Днес Краси шофира скъпарски „Мерцедес” и живее в тузарски палат от 200 кв.м в затворен комплекс в полите на Витоша. В съседство на неговия имот имение притежава бившия държавен глава Росен Плевнелиев.

Компанията му „Идалго Прадакшънс“ произвежда предавания, интернет поредици, ток шоута, филми, разнообразни риалити формати и рекламни клипове. Фирмата на Ванков разполага и с дублажно студио, в което озвучава филмови продукции. Краси е продуцент на хитовите сериали „Етажна собственост”, „Братя” и „Ол инклзив”, 574 епизода на риалити сериала „София: Ден и Нощ”, 189 епизода на „Съдби на кръстопът”, тв игрите Форт Бояр” и „Долен, мръсен крадец”, предаванията „Световните рекорди на Гинес” и „Аламинут”.