Красивата актриса отпразнува 40-ия си юбилей

0

На Джесика Алба, не можем да й дадем повече от 25 години. Актрисата обаче тъкмо отпразнува 40-ия си юбилей! Алба прекара рождения си ден в компанията на най-близките си – съпруга си Кеш Уорън, трите си деца, като на празника й присъстваха и хора от екипа, с който актрисата работи в своя собствен бранд Honest.

Актрисата споделя използва само натурални продукти, като не пренебрегва и масажа на лицето със специални уреди: „Масажът премахва поне 10 години от лицето ми!“, категорична е тя. Друг важен фактор е спортът. Джесика тренира редовно, без да пести сили. Колкото и зает ден да има в офиса на компанията си, а след това с децата, тя успява да намери време за раздвижване.

Здравословният начин на живот е важен за актрисата, но тя се е научила на тези ценности по трудния начин: „Майка ми бе диагностицирана с рак, когато беше едва в началото на 20-те си години. Аз самата израснах с хронично заболяване и преди да навърша 11, вече бях претърпяла пет операции. Имах хронична алергия като дете и прекарвах доста време по болниците. Може би затова, когато първото ми дете се роди, нещо в мен се промени напълно.

Разбрах, че искам да живея така, че да прекарвам колкото се може повече време с този малък човек, който се е появил на бял свят заради мен. Разбрах, че здравето е най-важната ценност. Адски трудно е човек да бъде щастлив, когато не е здрав.

Цитирана по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.