Ето къде и с кого Лили Иванова отпразнува 82-ия си РД! (още подробности)

Ето къде и с кого Лили Иванова отпразнува 82-ия си РД! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лили Иванова отпразнува рождения си ден в ресторант!

Лили Иванова отпразнува 82-ия си рожден ден в страхотно настроение и заобиколена от приятели в събота вечер. Естрадната икона събра най-близките си в луксозния ресторант „Панорама” на бившия Японски хотел, където ходи от години.

Лили Иванова

Лили Иванова чукна 82, да е жива и здрава!

Тази година личния празник на естрадната легенда предшества с един ден имения й ден. И затова Лили седна на трапезата късно вечерта, като едновременно отбелязва рождения си ден и посрещна и имения си ден на Цветница.

На масата, покрита с бяла покривка и аранжирана с любимите й бели цветя – рози, орхидеи, момина сълза, гладиоли, се вижда, че тя е сама и позира усмихната пред вкусната торта. До нея бяха подредени няколко комплекта прибори, които означава, че обичаната певица празнува в много тесен кръг.

Лили за пореден път прояви тънко чувство за хумор и на вечния въпрос, който я преследва от десетилетия – „На колко е години?“, тя не даде отговор. А от своя страна сама се запита колко е възрастна.

Шегата бе под формата на свещ, изобразяваща въпросителен знак върху ягодовата-еклерова торта във формата на сърце. Според официалните документи изпълнителката на „Детелини“ е родена през 1939 г.

В свои интервюта певицата многократно се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и вече не помни кога е родена.

Самата Лили не изневери на стила си и навръх двата си лични празника бе облечена с ефектна бяла риза. Миналата година заради пандемията, извънредното положение и действащите строги мерки, изпълнителката на „Камино“ празнува сама, а цветята, които почитатели й пратиха, подари на медиците.

Сега, след поставена ваксина, певицата не се страхува да се среща с хора и се готви усилено за серия от концерти през есента и зимата, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ето къде и с кого Лили Иванова отпразнува 82-ия си РД! (още подробности)”

  1. Знаещ

    май 04. 2021

    Получила е много подаръци ,любимите и памперси със брюкселска дантела. Тя е родена ,преди Рамзес II ,пяла е .

Добавете коментар