Хайде честито: Фики Староро чака второто си дете! (виж тук)

0

Фики Стораро става татко за втори път!

Фолк певецът Фики Стораро, който е сред фаворитите за голямата награда в шоуто за имитации „Като две капки вода” очаква появата на второто си дете.

Фики Стораро
Фики Стораро очаква второ дете от Гюлджан

Съпругата му Гюлджан го дари със син през 2018 г., но вече била в напреднала бременност с още едно дете. Очаква се бебето да се роди през лятото. Според наш източник от чалга бранша, сега бебето ще е момиче.

Преди щастливото събитие младото семейство ремонтирало дома си. Те решили да направят нов детски кът, а дизайнът е по идея на майката. Още през февруари тръгнаха слухове, че в звездното семейство ще проплаче още едно бебе, а вестник „Уикенд” съобщи за това. Фики обаче отрече пред наш репортер.

Подозренията обаче останаха. те се засилиха и от факта, че през март звездата на фолка се отказа от щурия купон за рождения си ден и отбеляза личния си празник в компанията на най-близките си. Новината за бъдещето пеленаче още не е потвърдена официално от нито един член от семейството.

Близки обаче издават, че от суеверие всички подробности били обвити в мистерия. За да не предизвиква зли очи, Гюлджан е деактивирала своите профили в социалните мрежи, a синът на Тони Стораро избягва да споделя общи кадри с Гюлджан и малкия Тунчер.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.