След 20 години и 2 деца: Мариан Бачев и жена му се сгодиха! (още подробности)

След 20 години и 2 деца: Мариан Бачев и жена му се сгодиха! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариан Бачев и Милена Видер най-после ще се оженят!

Актьорът Мариан Бачев най-накрая, след 20 години съвместен живот, се сгоди за половинката си Милена Видер.

Мариан Бачев

Мариан Бачев се сгоди за… жена си, честито!

„Скъпи приятели, днес на Възкресение Христово с Милена правим 20 години съвместен живот. 20 години, в които се появиха и Косара, и Александрина.

И днес с Милена решихме да отпразнуваме тази годишнина в любимия ни Пловдив, където в присъствието на двете ни дъщери се сгодихме! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Отваряме нова поредица от декади! Ами, да сме живи и здрави, и вие покрай нас!“, сподели бъдещият младоженец.

За доказателство, че това не е закъснявала първоаприлска шега, той показа и годежния пръстен на Милена. Обявлението събра над 2000 харесвания за отрицателно време и стотица поздравления.

Преди няколко месеца двойката обяви че смята да вдигне сватба, а доста хора помислиха, че се шегуват предвид двете десетилетия съвместен живот, пише вестник „България Днес“.

„Понеже 20 години гаранция на връзката ни изтича, решихме да се оженим, но заради пандемията малко се отлага това събитие.

Всъщност мен ме е страх Милена да не ме върне на моята майка. По лична карта всеки се води че живее у майкини си. Опитахме се поне по лична карта да сме на един адрес, но е свързано с много бумащина и се отказахме“ сподели Мариан Бачев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар