Явор Бахаров на косъм да изхвръкне от „Съни бийч”!(Подробности)

Явор Бахаров на косъм да изхвръкне от „Съни бийч”!(Подробности)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров за малко да изхвръкне от сериала!

Явор Бахаров спаси участието си в новия сезон на сериала „Съни бийч”, който се снима в момента.

Скандалният актьор бе на косъм да изхвърчи от продължението заради своите проблеми с правосъдието.

Явор Бахаров

Явор Бахаров запазил мястото си в сериала

Оказва се обаче, че именно те действат като допълнителна реклама на сериала и вдигат зрителския интерес към него.

Това е било оценено като достатъчно силен аргумент в полза на актьора, който в крайна сметка спасил работното му място.

Преди дни Явор показа снимки от аквапарк в Слънчев бряг, а в същото време колежката му Боряна Братоева публикува в социалните мрежи кадър на снимачната клапа на „Съни бийч” 2.

Снимките на сериала вече са започнали, а Бахаров-младши, чието участие бе на кантар във втория сезон, отново работи там. Неговият герой е ключов за сценария, който пък от своя страна е готов от години.

Както вестник „Уикенд” писа преди време, екипът на продуцентите Андрей Анаудов и Иван Христов са готови със сценария за цели три сезона

на продукцията още от 2018 г., когато са снимани епизодите, които се излъчват в момента по Би Ти Ви.

Телевизията е била сигурна в успеха на комедията и затова поръчала три сезона наведнъж. После обаче Явор се забърка в серия конфликти със закона и от Би Ти Ви били категорични,

че сценарият трябва да се пренапише, а малкият Бахаров да бъде изваден от него. В подкрепа на тази идея е очакването, че той може да бъде осъден ефективно.

В крайна сметка обаче се оказва, че попуярността на актьора не само не страда от проблемите му със закона, но и става все по-голяма.

Наскоро той заедно с колегите си от „Съни бийч” Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди направиха представлението „Отчаяни съпрузи”, билетите за което се продават като топъл хляб.

В същото време появяванията на скандалната звезда в тв ефир редовно правят много добър рейгинт, така че в крайна сметка ролята му е била запазена.

Това е идеалният сценарий за Бахаров, който въпреки своята популярност редовно е без пари заради своите широки пръсти и проблем с правосъдието.

Снимките на „Съни бийч” 2 започнаха две седмици преди Велидкен. До „Уикенд” достигна информация, че актьорите се умирали от студ на снимачната площадка,

защото времето първите дни било облачно и ветровито, а те трябвало да играят по бански и къси панталони на плажа, където вятърът е най-силен.

По същото време в София хората все още ходеха, увити в палта и с ботуши, тъй като максималните температури рядко надвишаваха 10 градуса.

Преди Лидия Инджова, която играе гаджето на Иво Аръков – Дарина, сподели, че е умирала от студ и по време на снимките на първия епизод в сезон 1. В него тя и екранната й сестра Ивон (Евелин Костова) има сцена на плажа, снимана в зверски студ.

Екипът е бил навлечен в зимни якета, а Лидия и Евелин са по бански и се мажат с плажно мляко. Въпреки това двете дами не се оплакват, защото това са рисковете на тяхната професия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар