Мария Бакалова с маска за 100 долара в нощта на Оскарите! (още подробности)

Мария Бакалова с маска за 100 долара в нощта на Оскарите! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Мария Бакалова с маска с камъни за 100 долара!

Новата мода, завладяла света, не подмина и Мария Бакалова. До преди година бижутата, чантите и обувките бяха сред най-обсъжданите аксесоари по време на филмовите церемонии, но вече е изместен към маската за лице.

Мария Бакалова

Мария Бакалова с маска за 100 долара

Пандемията принуди и звездите да скрият прекрасния професионален грим зад маска, но това пък доведе до нови корифеи в производството на този необдохидм през последната година аксесоар.

По време на сезона на наградите в САЩ дестеки звезди се откроиха с причудливи маски на световноизвестни фирми.

Мария Бакалова заложи на непознат южнокорейски бранд. Българката носи маска, която става тотален хит след появата й с нея на афтърпартито след оскарите. Бялото парче плат е специално изработено за бургазлийката.

На него са пришити специални камъни, като от компанията не уточняват произхода им. Цените в сайта на фирмата започват от 100 долара.

След папарашките снимки на Мария с Парис Хилтън от купона след награждаването, фирмата отчита огромен ръст не само в новите последователи в мрежата, но и в продажбите.

„Нашата муза“, така описват от корейската компания Мария Бакалова, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария Бакалова с маска за 100 долара в нощта на Оскарите! (още подробности)”

  1. GeorgiaPet5

    май 06. 2021

    Марийке, с тази прасешко – селска физиономия не ти ходи фона ти да бъде аристократичното лице на Парис Хилтън, напук на скъпата маска, по- добре на фона на някой български свинарник или на нивата да се беше снимала! Не лети толкоз много, Брад Пит те сравни с Мерилин, гледай да не свършиш като нея! И с този твой минимум актьорски талант, а с голямо подмазване на звезди като Парис и с лапане на милионерски звездни дърташки патки няма да се задържиш за много дълго на върха, миличка! Обаче си си затоплила още отсега мястото в 1ви отдел на 7ми кръг на Ада на Данте, във 1ва и 2ра яма на 8мия кръг и в 1ви и 2ри отдел на 9тия кръг! Никога не е късно да си върнеш достойнството и да се върнеш в България, за да забравиш за измамите, желанието за слава на всяка цена, за евтиния лукс, алчността и материализма и да се обърнеш към истинските ценности – към родната земя, към семейните ценности, към отечеството и към честния труд, изкаран с пот на челото! Бъди като българите – бъди най – мъдра в простотата си!

Добавете коментар