Катето Евро възропта: Аз копая, Сашето е в Доминикана!(Виж още)

Катето Евро възропта: Аз копая, Сашето е в Доминикана!(Виж още)
Гласувайте за статията

Катето Евро се ядосва на сина си

„Саше, как е в Доминикана? О, аз съм добре, много добре… Копая си тук“, нарежда с преправен глас Катето Евро в клип, който праща на сина си, видя HotArena.

Той е на екзотична почивка и лежи по плажовете, а майка му неспирно действа по двора в Кокаляне и намеква, че животът е несправедлив, пише България днес.

Катето Евро

Катето Евро е сърдита на сина си

Публична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на своята дъщеря и от почти година се носи на крилете на любовта с нова жена.

В момента синът на Катето Евро е на почивка в Доминикана с любовницата, а на неговия стол в „Преди обед“ се е настанил Николаос Цитиридис.

Влюбените гълъбчета на няколко пъти бяха засичани да се целуват в софийски паркове, но самоличността на дамата беше загадка.

Но според запознати Кадиев върти любов със значително по-млада от него моделка.

Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че Сашо има връзка с 23-годишната моделка Ивелина Чоева. И всички факти сочат към правотата на тези слухове.

Водещият на „България търси талант“ пусна стори как се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крака на красавицата, но само това.

Така той обяви наличието на нова жена в живота си.

Бърза проверка на профила на моделката в Инстаграм я издаде, че също в момента е на почивка в Доминикана. Двамата споделят самостоятелни снимки,

тъй като все още не са готови да оповестят тайната си връзка, която започва още докато е обвързан с Таня.

Майка му Катето Евро все още не се е запознала с новата си снаха, но продължава да е близка с бившата на сина си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Катето Евро възропта: Аз копая, Сашето е в Доминикана!(Виж още)”

  1. ДКЩ

    май 06. 2021

    ХЕЙ, АМАН ОТ ТОВА „СЕМЕЙСТВО“ , АМА ПИСНА НИ, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ КОПАЯТ ГРАДИНЧЕТО И ДА СЕ ВЪРГАЛЯТ СПОКОЙНО! КАКВО НИ ГИ НАВИРАТЕ В СУРАТА…..

Добавете коментар