Сашо Кадиев излезе в отпуск, за да води любовницата си в Доминикана! (още разкрития)

Сашо Кадиев излезе в отпуск, за да води любовницата си в Доминикана! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев луд по Ивелина Чоева!

От година и половина водещият на сутрешното предаване „Преди обед“ по Би Tи Ви е разделен с майката на 6-годишната си дъщеря Катерина. Актьорът сложил край на дългогодишната си връзка с танцьорката Таня Тончева, когато срещнал новата си половинка Ивелина Чоева.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев заведе любовницата в Доминикана

Папараци многократно забелязваха 37-годишният син на актрисата Катерина Евро да пазарува ежедневно в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Слуховете, че Кадиев има в живота си нова любов намериха и своето потвърждение, след като водещият бе засичан с млада красавица. Оказа се, че водещият на забавното шоу „България търси талант“ върти любов с 23-годишния модел Ивелина Чоева, което я прави с 16 години по-млада от него.

В първите дни на май Сашо остави своята екранна половинка Деси Стоянова да води без него и отпраши за Доминикана с Ивелина. За първи път актьорът спря да крие коя е жената до него и показа приятелката си в социалните мрежи.

На един от кадрите се вижда как Сашо се разхожда по брега в компанията на младата дама. След 13-часов полет до Доминикана, влюбените отседнали в хотел в Пунта Кана. В предните дни зрители на Би Ти Ви се питаха защо Деси Стоянова води сама, а Кадиев отсъства.

Семейните проблеми на двойката не са от вчера, но доскоро те поддържаха отношения и бяха запазили общите си фотоси. Явно разривът в семейството е окончателен и няма път назад.

Самият актьор нееднократно е заявявал, че майката на неговата щерка Таня не е неговата голяма любов. Както и че той не е голямата й обич. Двамата така и не стигнаха до брак, пише вестник „Минаха години“.

В началото на есента на 2019 година Ивелина гостувала в студиото на „Преди обед“, където пламнала искрата на любовта между нея и водещия. Когато разбрала за новата връзка на сина си, Катето Евро реагирала бурно.

„Таня и моята внучка остават тук, ти се изнасяй!“, категорична била звездата на „Оркестър без име“, която е силно привързана към малката Катерина.

Сашо заживял с Ивелина в апартамент в „Манастирски ливади“. Известно време снахата и внучката на Катето Евро останали в къщата й в Кокаляне, но в крайна сметка предпочели да заживеят самостоятелно.

Въпреки раздялата на Сашо и Таня, актрисата запазила топли отношения с бившата си снаха и се отнасяла с нея като със собствена дъщеря.

Още повече, че краят на отношенията на водещия и бившата му жена съвпаднали с драматично събитие в нейния живот. През септември 2019 г. Таня погребала майка cи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар