Поп фолк приказката свърши: Ваня Щерева са раздели с младока!

Поп фолк приказката свърши: Ваня Щерева са раздели с младока!
Гласувайте за статията

Ваня Щерева е съсипана от поведението на младока!

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я нарече „поп фолк любов“.

Ваня Щерева

Ваня Щерева се раздели с младото си гадже

Припомняме, че певицата от години излиза с тайнствен мъж, който упорито пазеше от хорското любопитство. Миналата година все пак стана ясно, че това е футболистът Борислав,

която е набор на дъщерята на Щерева. И е с 25 години по-млад от нея.

През лятото на 2020 година двамата дори бяха набедени, че са се оженили, но Ваня Щерева опроверга лъжата. Сега става ясно, че тази любов вече е зад гърба й.

„Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение.

Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края.

Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало“, казва Ваня Щерева. И допълва:

„На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си – хубаво е, приятно ни е – и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му:

„Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?“

От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: „Нищо, седя тук и се чудя к’во да правя“.

Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя“, разказа Щерева за раздялата, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар